
Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 25 minút
Celkový čas prípravy: 115 minút
Vystačí na: asi 4 porcie
Prísady na cesto:
- 1 balenie Pavlova torty
- 150 ml studenej vody
- Farba potravinárska gélová modrá
- Farba potravinárska gélová ružová
- Dekor mix ružový
- Dekor mix modrý
Na náplň:
- malinový krém (súčasť balenia)
- 400 – 500 ml smotany na šľahanie
Okrem toho potrebujeme:
- elektrický ručný šľahač
- cukrárske vrecko so zrezanou špičkou
- plech na pečenie
Príprava:
1. Na prípravu korpusov v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Zmes rozdelíme na polovicu a každú zafarbíme inou farbou. Postupne zmesami naplníme cukrárske vrecko. Na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme 2 ružové srdcia a potom 2 modré srdcia. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.
Elektrická rúra: 110 °C
Teplovzdušná rúra: 90 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Čas sušenia: asi 90 minút
2. Rúru vypneme a korpusy necháme v uzavretej rúre vychladnúť.
3. Na náplň vyšľaháme krém so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Ružové a modré srdcia k sebe zlepíme náplňou. Nakoniec okolo dozdobíme modrým a ružovým zdobením.